ZONGULDAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM-KASIM DÖNEMİ YÖGEP(Yönetici Geliştirme Programı) ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM-KASIM DÖNEMİ YÖGEP(Yönetici Geliştirme Programı) ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022Eğitim-Öğretim Yılı Ekim-Kasım Dönemi YÖGEP'E( Yönetici Gelişim Programı) ilişkin etkinlik, faaliyet çalışma, toplantı yapmak, fikir alışverişinde bulunmak ve gerektiğinde karar almak üzere, Merkez ilçe dahilindeki ve genelindeki  Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu müdürleri ile belirtilen gün (çalışma toplantısı günü) nöbetçi olanlar hariç bütün Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcıları, Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan KARAKULLUK başkanlığında, 25/11/2021 Perşembe Günü saat : 14:30'da, Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda/Çok Amaçlı Salonu'nda toplanmış ve;

1-Çalışma toplantısı, Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan KARAKULLUK'unselamlama konuşma ve icra edilecek toplantı, etkinlik faaliyet ve çalışmanın hayırlı, verimli ve faydalı olması dilek ve temennileri ile açılmış ve başlamıştır.

2-Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan KARAKULLUK'un çağrısı üzerine edebiyete irtihal eden tüm Türk büyükleri tarih boyunca din. Vatan,  millet,  mukaddesat için canlarını ve kanlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve irtihal eden tüm hocalarımızın, öğretmenlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuş ve akabinde İstiklal Marşı'mız da, Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan  VARANK Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan KARAKULLUK'un yönetiminde etkinlik faaliyet ve çalışma toplantısında katılanlarca okunmuş ve söylenmiştir.

3-Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu Lisesi Müdürü Adnan KARAKULLUK tarafından: YÖGEP(Yönetici Geliştirme Programı)Ekim-Kasım Dönemi etkinlik faaliyet, çalışma, toplantı konusu olan: ''Protokol Kuralları (Karşılama-tanışma, ağırlama-uğurlama adabı, kılık ?kıyafet adabı, üst-ast ile ilişkiler, sosyal medya ve bilişim adabı, yeme-içme  adabı, toplantı, ziyaret ve görüşme  adabı, telefonla iletişim süreci, veli ile ilişkiler vb.)Resmi yazışma kuralları'' konulu sunum yapılmıştır.

4-Konuya ilişkin fikir alışverişinde bulunulmuştur.

 

 

29-11-202129-11-202129-11-202129-11-2021

Meşrutiyet Mah. Gazipaşa Cad. Hükümet Konağı No.30 Kat.3 Zonguldak - 0 372 280 67 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.