ZONGULDAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM-KASIM DÖNEMİ DÖGEP(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı) ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM-KASIM DÖNEMİ DÖGEP(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı) ÇALIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Ekim-Kasım Dönemi DÖGEP'E (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı) ilişkin etkinlik, faaliyet çalışma, toplantı yapmak, fikir alışverişinde bulunmak ve gerektiğinde karar almak üzere, Merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan kadrolu-sözleşmeli ve ücretli tüm  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri, Şube Müdürü Murat ABAY başkanlığında 23/11/2021 Salı Günü saat: 14:30'da, Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda/Çok Amaçlı Salonu'nda toplanmış ve;

1-Çalışma toplantısı, Şube Müdürü Murat ABAY'IN selamlama konuşma ve icra edilecek toplantı, etkinlik faaliyet ve çalışmanın hayırlı, verimli ve faydalı olması dilek ve temennileri ile açılmış ve başlamıştır.

2-Şube Müdürü Murat ABAY'ın çağrısı üzerine edebiyete irtihal eden tüm Türk büyükleri tarih boyunca din. Vatan, millet, mukaddesat için canlarını ve kanlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve irtihal eden tüm hocalarımızın, öğretmenlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuş ve akabinde İstiklal Marşı'mız da, Şube Müdürü Murat ABAY'ın yönetiminde etkinlik faaliyet ve çalışma toplantısında katılanlarca okunmuş ve söylenmiştir.

3-Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehberlik Öğretmeni Önder ÇAKIR tarafından: DÖGEP (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı)Ekim-Kasım Dönemi etkinlik, faaliyet, çalışma toplantı konusu olan: ''Dezavantajlı ve risk altındaki öğrencilere yönelik rehberlik çalışmalarında DKAB öğretmenlerinin rolü'' konulu sunum yapılmıştır.

4-Konuya ilişkin fikir alışverişinde bulunulmuştur.

 

29-11-202129-11-202129-11-202129-11-2021

Meşrutiyet Mah. Gazipaşa Cad. Hükümet Konağı No.30 Kat.3 Zonguldak - 0 372 280 67 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.