ZONGULDAK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MURAT KAPICI' NIN MESAJI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MURAT KAPICI' NIN MESAJI

       Zonguldak Milli Eğitimi olarak başarılarla dolu bir Eğitim-Öğretim yılını daha geride bırakmış bulunmaktayız. Öncelikle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda öğrencilerimizin alacağı karnelerinin öğrencilerimize, velilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

       Değerli Öğretmenlerimiz,

       Türk milli eğitimimiz için sizler çok değerlisiniz. Sözlerimin başında belirttiğim gibi 100.000 öğrencimizle ve 7.000 öğretmenimizle başarılı bir yılı geride bıraktık. 2023'e adım adım ilerlerken aynı zamanda 2023 vizyonumuzu gerçekleştirmenin heyecanını birlikte yaşıyoruz. Bu hedefe birlikte ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Anasınıflarımızdan başlayıp 12. Sınıflarımıza kadar yaptığımız etkinlikleri, gerçekleştirdiğimiz projeleri ve birçok paylaşımlarımızı saymakla bitiremeyiz. "Erasmus- e Twinning-Tübitak, Okulum Birinci, Zonguldak Okuyor, DYNED, 1.KODLAZON FEST" ve dahası... Sizlerin dokunuşlarıyla başarılarımıza başarılar kattık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

        Sayın Veliler,

       Sizler eğitimin önemli bir parçasısınız. Sizler destek olduğunuzda sorunlar çözülüyor, sizlerin desteğiyle yavrularımız özgüvenlerine kavuşuyor. Yalnız önemli bir detayı sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim; Bir elde beş parmak nasıl birbirinden ayrı özelliklerde ise çocuklarımızda birbirinden ayrı özellikler göstermektedir. Çocuklarımızı birbiriyle kıyaslamayalım. Başarısızlıklarını değil başarabildiklerini yüksek sesle söyleyelim. Bilinçli ebeveynlerimiz bu eğitim öğretim yılında çocuklarına örnek oldular, yol gösterdiler. Sizleri canı gönülden kutluyorum.

        Sevgili Öğrenciler,

      Yıl boyunca yaptığımız etkinliklerimizde, toplantılarımızda, basın demeçlerimde hep söyledim, söylüyorum; "Sizler bizim geleceğimizsiniz." İyi bir eğitim görmek sizin en doğal hakkınızdır. Bizler sizlere hep daha iyi şartlar sunmaya çalıştık, sizlerde bu gayretimizi boşa çıkarmadınız. Bir üst eğitiminizde daha üstün başarılara imza atacağınıza inancım tamdır. En büyük ödülünüz kazanımlarınızdır. Bizlerin de en büyük ödülü saygılı, efendi, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, başarılı bireyleri karşımızda görmemizdir. Karneleriniz bir yılın birikimleridir. Eksiklerinizde önce kendinizi sorgulamalısınız. Bu yaz tatili döneminde güzel vakit geçirin ve bol bol kitaplar okumayı ihmal etmeyin.. Hepinizi tebrik ediyor alınlarınızdan öpüyorum.  

 

                                                                                Murat KAPICI

                                                                    Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü V.

Meşrutiyet Mah. Gazipaşa Cad. Hükümet Konağı No.30 Kat.3 Zonguldak - 0 372 280 67 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.